Energieloket Oldenzaal

In het Energieloket Oldenzaal kunt u terecht met al uw vragen over duurzame woningen. Onze wooncoaches komen graag bij u langs met onafhankelijk en gratis advies.  Het Energieloket is een initiatief van de gemeente Oldenzaal in samenwerking met haar partners. Zo is het Energieloket Oldenzaal het startpunt om uw woning te verduurzamen.

energieloket-header

Uw woning verduurzamen? 

Maak vrijblijvend een afspraak per telefoon of (0541) 53 86 50 of door een e-mail te sturen naar infopunt.duurzaamheid@gmail.com.

Let op! Vanwege het Coronavirus, leggen de wooncoaches vooralsnog geen bezoeken aan huis af. Waar mogelijk kunnen ze telefonisch adviseren. En indien nodig kan er op een later moment alsnog een huisbezoek ingepland worden.

Meer informatie vindt u op de website van Energie van Noordoost Twente


Het Energieloket Oldenzaal is onderdeel van het samenwerkingsverband van de vier gemeenten in Noordoost Twente. Meer informatie, inspiratie en praktijkvoorbeelden van duurzame energiebesparing vindt u op www.energievannoordoosttwente.nl/initiatieven/.


Meer informatie? Maak dan gebruik van de volgende downloads. 


Speciaal voor kinderen:

afbeelding_energieloket_kleurplaat


In Oldenzaal zijn er al veel voorbeelden en initiatieven om te verduurzamen. In  heel Noordoost Twente is men bezig met de energietransitie. Weten wat u kunt doen? Kijk dan eens op  www.energievannoordoosttwente.nl/initiatieven/.