Energieloket Oldenzaal

In het Energieloket Oldenzaal kunt u terecht met al uw vragen over duurzaamheid. U kunt verschillende zonnepanelen bekijken, of een voorbeeld zien van dakisolatie. Ook zijn er folders en brochures over duurzaamheidsmaatregelen beschikbaar om mee te nemen naar huis. Wilt u meer weten? Dan kunt u uw vragen stellen aan de medewerkers, of ter plekke een afspraak maken met een van de WoonCoaches. Zo is het Energieloket Oldenzaal het startpunt voor duurzame maatregelen!

Openingstijden Energieloket Oldenzaal

Het Energieloket Oldenzaal is gevestigd in het pand van de Stadsnoabers aan de Grootestraat 35 in Oldenzaal en is geopend van maandag tot en met donderdag van 09.00 - 18.00 uur, vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en zaterdag van 09.00 - 17.00 uur. Loop eens vrijblijvend binnen en laat u adviseren over de mogelijkheden in uw eigen woning! Meer informatie leest u in PDFde folder van het Energieloket Oldenzaal.
Het Energieloket Oldenzaal is telefonisch bereikbaar op (0541) 53 86 50.

Hebt u belangstelling voor een gesprek met een medewerker van het Energieloket Oldenzaal? Dan kunt u ook PDFhet inschrijfformulier invullen en terugsturen.